Vr. en Antw., Kamer, 2005-2006, nr. 122, blz. 23805-23806
Begrip 'container'
VRAAG
1. Kan uw administratie verduidelijken of een container voor de BTW-wetgeving als een vervoermiddel of een roerend goed moet worden aangemerkt ?
2. Kan uw administratie meedelen of de afmetingen van de container van enige invloed zijn ?
3. Zo ja, waarom is dat zo ?
ANTWOORD
(vice-eerste minister en minister van Financiën, 24.05.2006)
1 en 2. Containers worden, ongeacht hun afmetingen, voor de toepassing van de artikelen 21, § 2 en 21, § 6, van het BTW-Wetboek, niet aangemerkt als vervoermiddelen.
In dit opzicht verwijs ik het geachte lid naar de door de administratie met betrekking tot deze materie gepubliceerde beslissing nr. ET 95.212 van 1 december 1999 (zie internetsite www.fisconet.be/Belasting over de Toegevoegde Waarde/Beslissingen),
Aangehaalde referentie
Sneltoetsen
Niet actief tijdens het typen in een veld.
- Zoeken in de tekst
- /Ctrl/⌘ F
- Volgende / vorige treffer
- EnterShift Enter
- Volgende / vorige sectie
- JK
- Leesmodus
- L
- Een paneel sluiten
- Esc
De leesmodus verbergt de inhoudsopgave en de kerncijfers, vergroot de tekst en centreert de kolom.